четвъртък, 31 март 2011 г.

Ферма

          Водата се простираше докъдето поглед стига, тоест около двеста метра. На такова разстояние беше разположен огромен екран изобразяващ още много вода, чак до хоризонта. Небето беше лазурно синьо и също беше екран, а слънцето специална, безвредна за вампирското здраве, мощна лампа. Кристални вълни се разливаха по неметафорично златния пясък. Безшумни вентилатори превръщаха ароматизирания въздух в лек сутрешен бриз, който рошеше листата на високите палми. Специално подбрани манекенки по прашки се разхождаха на равни интервали по плажа. Целият този разкош принадлежеше на Хитър, с когото Светъл се запозна наскоро. Хитър беше не неприлично, а направо извратено богат.


          Светъл се беше излегнал върху кърваво червена хавлиена кърпа на самия пясък. Хитър беше разстлал своята върху шезлонг, въпреки че златото беше двадесет и четири карата и без никакви примеси на сребро. Пиеха отбрани кръвни коктейли.


          - Донеси ми още един Първи секс на плажа, бейби! - обърна се Хитър към чисто голата сервитьорка. - Всъщност нека бъдат два. Просто не мога да гледам как моят приятел се жабури с този Червен руснак. И пусни изгрева отново, че стана много горещо.


          - Човекофермата не се управлява никак лесно – върна се на прекъснатия разговор Хитър и неохотно премести погледа си от момичето към Светъл – Затова особено се гордея с постигнатите резултати по времето на мениджърския ми мандат. Добивът беше колосален, по-известен като Втора Световна реколта. На колегата ми, другарят Грухчов така и не му достигна размах за да осъществи прибирането на Трета Световна и аз все още заемам първата позиция в класацията за най-добър фермер в цялата Вампирска история.
          - Съжалявам Хитър, но ми е трудно да гледам на хората чисто от хранителна гледна точка -  Светъл пое новия си коктейл от сервитьорката, отпи няколко глътки и и кимна одобрително. - Все пак те не са животни, имат си своите чувства и разум.
          - Разбирам те Светъл, ти си отскоро Вампир и още не можеш да заличиш всичко човешко в себе си. Кучето може да те обича за това, че го храниш. Хората могат да те обичат заради секс или пари. Но никой не знае по-добре от нас, че това не е истинска любов. Така както знаем, че това на небето не е истинско слънце. - Хитър остави чашата си на малката златна масичка и се поглади по мустака. - За жалост има доста Вампири като теб, някои на високи управленски позиции. На тях дължим всички съвременни глупости като разните теории за кръв от щастливи хора, както и така популярните вече движения за вампирско отношение към хората. А за вегетарианските простотии дори не искам да коментирам.
          - Добре де, тогава какво ти е мнението за секс между вампир и човек - отново опита да опонира Светъл докато съзерцаваше двете красавици точно пред тях, които си бяха махнали и прашките и играеха с волейболна топка.
          - Чиста содомия приятелю! - погледна го строго Хитър. - Не ме гледай учудено, целият ми персонал е от Вампири професионалисти, не че хората не могат да се ползват за друго освен за храна. Но ако говорим за секс, извращението би било пълно.


          Светъл усети, че му прилошава. Сети се за Луна. Представи си я като малко, сладко, розово, сексапилно прасенце. Обляха го горещи вълни. Чудеше се дали да се отврати от себе си или от Хитър. Отврати се от Хитър след съвсем кратко колебание.


          - Нещо ми стана горещо. Би ли усилила малко вълнението, и ако е удобно би ли пуснала изгрева още веднъж. Ще вляза да поплувам. - усмихна се Светъл на сервитьорката и се изправи.


          - Позабавлявай се млади приятелю, избери си момиче за къпането, ако искаш и повече от едно. Всички са чистокръвни Вампирки. - намигна му окуражително Хитър.
          - Благодаря Хитър, но ще се въздържа. И не ме наричай приятелю. Ти си абсолютен расист, не мога да проумея как си станал Вампир изобщо. - изскърца със зъби Светъл.


          Тръгна бавно към водата. Не гледаше вече момичетата. Мислеше за Луна.

Няма коментари:

Публикуване на коментар